Pred odhodom na prvo srečanje, bodite prepričani, da boste imeli malo treme. Ali veliko. Ali celo enormno veliko treme. Na parkirišču ali v lokalu, ali kjerkoli boste že zmenjeni, boste tik pred srečanjem najverjetneje pomislili, če se to res dogaja vam; če vam je tega res treba; če ste sploh pri zdravi pameti, da se takole dobivate z neznancem ali neznanko. Vendar vas bom vprašala ponovno. Kaj lahko izgubite? Lahko samo pridobite. Po srečanju boste imeli enega znanca ali znanko več. Na več na začetku ne računajte. Večja kot so pričakovanja, večje je lahko razočaranje. Naj ponovim. Ljubezni se ne išče. Išče se ljudi, s katerimi se lahko prijetno še kdaj podružimo; odkrijemo skupen hobi, odidemo na partijo tenisa, ali jo mahnemo skupaj v hribe. Za kaj več, je potrebno malce več časa. Zato s srečanji ne hitite. Vzemite si čas in pri dogodkih in naslednjih srečanjih ne prehitevajte. Pred srečanji je na splošno zelo priporočljivo, da sami pri sebi razčistimo, kaj od srečanj pričakujemo. Pravzaprav ne od srečanj, temveč od ljudi, ki jih boste srečevali. Na drugi strani preverite predvsem skupne interese in kompatibilnost. Spolna všečnost brez kompatibilnosti namreč razen avanture ne prinaša ničesar. Ni pa nič narobe, če se vam za dober odnos to ne zdi nujno. Vendar pri sebi jasno razčistite, česa si želite in česa ne; kaj je za vas primerno in dopustno in kaj ni. Postavite sami sebi jasne želje, kaj si želite od osebe na drugi strani. In postavite jasne želje in pravila tudi na drugo stran. Naj vam ne bo žal, če bo morda kakšna oseba zaradi tega predčasno odkorakala iz vašega življenja. Če se bo to zgodilo, ste si prihranili čas. Za katerega trdim, da je dragocen. In dragoceni morate biti tudi sami sebi. In s seboj tako tudi ravnajte. Ne popuščajte in ne pobirajte drobtin. Pri sebi imejte jasno predstavo česa si želite in česa ne in stojte za tem. Vendar na ljudi na drugi strani nikakor ne pritiskajte. In ne imejte lovk.

Pri pogovorih na prvem srečanju ni nobenih pravil. Zame obstaja eno samo pravilo. Bolj ko boste spontani in naravni, prej boste osebi na drugi strani sporočili, kakšni ste v resnici. Morda boste osebi na drugi strani strašno všeč; ali pač tudi ne. Zavedajte se, da to ni vaš problem. Zavedajte se, da ste taki kot ste najboljši. Nekaterim je všeč modra barva, nekaterim rdeča. Vendar so okusi različni in ljudje na drugi strani naj odločajo sami zase. In vi zase. Vendar ste to kar ste in bodite na to ponosni. Nič hudega, če morda niste zelo komunikativne narave in ste v zadregi. Zadrego najhitreje odpravite, če jo najprej priznate sebi in potem še osebi na drugi strani. In imejte v mislih tudi to, da je oseba na drugi strani v skoraj enakem položaju. Se pravi, da sta skoraj na valovni. In kje je tukaj problem? Preprosto odmislite in si v mislih ponovite, da so začetki zoprni; vendar se splača. Premaknili ste se iz cone udobja in se lotili nečesa novega. Kapo dol, tako se dela.

BANER-ZDRAVATRGOVINA-728X90

Koliko zmenkov imeti je vprašanje posameznika. Ni nobenih pravil. Nekateri imajo raje kvantiteto, nekateri kvaliteto. Nekaterim se mudi, nekaterim ne. Svetovala bi predvsem eno stvar; poslušajte predvsem intucijo. In se po njej ravnajte. Intuicija ima dolgoročno zmeraj prav. V praksi je pa mnogokrat izredno zapostavljena. Do sebe bodite odkriti in si ne zatiskajte oči. Če se oseba sestaja z vami in za vas nima prav veliko časa, si natočite čistega vina in si priznajte, da za vas ni zelo zainteresirana. Vedite, da dejstev, četudi si jih ne priznate, ne morete zanikati. Zato vam zares iskreno in od srca svetujem, bodite odkriti do drugih, vendar bodite odkriti tudi do sebe.

Do pravega partnerja priti preko portala zagotovo ni lahko. Ni pa nemogoče. Imejte v mislih, da je internetni način spoznavanja samo eno od orodij, s katerim bi pripeljali v vaša življenja nove ljudi. Živite kot običajno; imejte hobije; imejte veliko hobijev; ne zamudite priložnosti, ko vas kam povabijo. Dopisovanje z neznanci ali neznankami vzemite kot opcijo; lahko vam celo uspe. Manj ko boste obremenjeni s ciljem, prej ga boste dosegli. Seveda pa brez truda ne gre; torej, vpišite se in poskusite srečo; morda vas ravno tu čaka nekdo, ki je točno za vas in točno po vaši meri.

Lepo je če deliš

One comment:

  1. Profilna slika od Ursula100
    Ursula100

    28 februar, 2016 at 13:06

    Hvala za te napotke. Človek se na začetku počuti izgubljenega.

    Reply

Leave a Reply


Citati
KONTAKT

Če imaš kakšno vprašanje se prosim obrni na nas. Z veseljem ti bomo pomagali. Prav tako, če imaš predlog za sodelovanje bomo veseli tvojega predloga.

PIŠI NAM
Prijavi se na BREZPLAČNE E -novičke

Želiš biti obveščen-a kaj je novega. Prijavi se na naše e-novičke

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×
CREATE ACCOUNT ALREADY HAVE AN ACCOUNT?

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

IŠČEŠ SORODNO DUŠO ?
Prijavi se in poišči svojo sorodno dušo že zdaj.
Je popolnoma BREZPLAČNO.